Bredballe zoneklinik  
 
     Zoneterapi er        Hvad gør zoneterapi        Bestil tid        Klientberetninger        Pris        Profil
 
 

Klienter hos Bredballe Zone-klinik deler gerne deres oplevelsere med dig, læs mere her...


Hold i nakken
Ved arbejde som elektrikker har jeg en del arbejde, hvor jeg er tvunget til at dreje hoved langt bagover, og det endte som du ved med et hold i nakken. Jeg kan nu efter nogen behandlinger igen dreje og bruge hovedet :) TAK for hurtig og professionel zoneterapi.

L....., elektrikker

Iskassmerter
Fordi jeg efter mange år med rigtig dårlig arbejdsstilling, fik VOLDSOMME smerter i min lænd, højre balle og som trak ned over baglåret, skulle der gøre noget for at jeg kunne blive ved at arbejde. Så efter en periode med behandlinger hver uge, kan jeg nu igen bruge min krop og passe mit arbejde. Jeg har valgt forsat at få behandlinger med zoneterapi, for at forebygge at det ikke ender så galt igen.

B....., køkkenassistent

Kolik
12 dage gammel og alt burde være godt, men store skrigeture og søvnløse nætter måtte vi gøre noget. Vi valgte at bruge zoneterapi i samråd med sundhedsplejersken. Efter 3 behandlinger med få dages mellemrum, fik vi en glad søn uden kolik. Tak Marianna, det var en stor hjælp.

S...., mor

Uregelmæssig menstrutation
Efter mange år med uregelmæssig menstrutaioner (PCO), snakkede jeg med lægen og en kollega. Jeg var så heldig at min kollega havde kendskab til zoneterapi og foreslog mig at prøve det - FED oplevelse - mine menstruationer blev regelmæssige og blev oven i købet gravid. Hvilket jeg havde fået at vide nærmest ikke var muligt. Jeg kan varmt anbefale zoneterapi til andre. Men storetåens ømhed glemmer jeg aldrig :)

L....., sygeplejerske
 

 
  www.bredballezoneklinik.dk    RAB Zoneterapeut Marianna Vinther    Toftevangen 13, 7120 Vejle Ø    Tlf.: 40743133    Træffes mellem 8.00 og 16.00